top of page
Siikaranta original size.jpg
siikaranta_logo.png

Varausehdot

Varaus- ja peruutusehdot 

Mökkien varaus voi tapahtua suullisesti, sähköpostitse tai sähköisen varausjärjestelmän kautta. Asuntoauto- ja vaunupaikoille ei oteta ennakkovarauksia. 

 

Majoitusvuorokausi 

Majoitusvuorokausi mökeissä alkaa klo 16 ja päättyy klo 12. Ennakkoon varatut mökit pidetään varattuina klo 18 saakka, ellei myöhemmästä saapumisesta ole sovittu. 

 

Peruutus ja saapumatta jättäminen 

Jos olet estynyt saapumasta, tulee varaus peruuttaa välittömästi puhelimitse tai sähköpostilla. 

 

Yhden yön varauksissa varaus voidaan peruuttaa varauksen alkamista edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä, tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta majoitusliikkeellä on oikeus veloittaa koko varauksen arvo. Jos asiakas jää saapumatta, veloitetaan asiakkaalta yhden vuorokauden hinta. 


Useampaa yötä koskevan varauksen asiakas voi peruuttaa 7 vuorokautta ennen varauksen alkamispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta on majoitusliikkeellä oikeus veloittaa 50 % varauksen arvosta siltä ajalta, kun majoitusyksikköä ei ole saatu myytyä edelleen. 

Jos asiakas peruuttaa useampaa yötä tai majoitusyksikköä koskevan varauksensa alle kaksi vuorokautta ennen varauksen alkua eikä majoitusyksikköä saada myytyä edelleen, on majoitusliikkeellä oikeus veloittaa koko varauksen arvo.  Jos kyseessä on etukäteen maksettu varaus, voit pyytää takaisinmaksua sähköpostitse osoitteessa info@siikarantacamping.fi. Ilmoita nimesi ja majoituksen ajankohta. Maksua palautettaessa vähennetään aina toimistokulu 20€.

 

Mökin maksaminen 

Asiakas maksaa varauksen saapumisen yhteydessä tai ennakkoon varausmaksun osuudelta. Mahdollinen ennakkoon suoritettu varausmaksu vähennetään lopullisesta laskusta. Jos asiakas peruuttaa varauksensa peruutusehtojen vastaisesti, on oikeus pidättää asiakkaan suorittama varausmaksu. 

 

Yleiset majoitusehdot 

Asiakas on velvollinen noudattamaan hyviä tapoja. Mikäli asiakas aiheuttaa käytöksellään häiriötä, on leirintäalueella oikeus keskeyttää varaus välittömästi ja tällaisessa tapauksessa mökin tai muun majoituksen maksua ei palauteta. 

Mökeissä asiakkaiden edellytetään käyttävän liinavaatteita tai makuupussia. Liinavaatteet saa tarvittaessa vuokrattua leirintäalueen vastaanotosta. 
 

Mökki tulee jättää siistiin kuntoon. Asiakkaalta edellytetään, että hän tyhjentää jääkaapin, tiskaa astiat, lakaisee lattian, pyyhkii pinnat, vie roskat jäteastiaan sekä vie pois mahdolliset tyhjät pullot ja tölkit. Loppusiivouksen voi tilata myös erikseen; loppusiivouksen hinta leirintämökit 30€, sauna- ja suihkumökit, sekä Siikatorppa 60€. Tupakointi mökeissä on ehdottoman kielletty. 
 

Lemmikit ovat tervetulleita Siikarannan mökkeihin, ilmoitathan siitä etukäteen. Veloitamme majoitusajalta 10€/lemmikki. Lemmikille tulee varata oma nukkumapaikka tai peti, mökissä lemmikki ei saa olla sohvalla tai sängyssä.


Mökin varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset tulee kertoa heti leirintäalueen henkilökunnalle, jolloin ne voidaan mahdollisuuksien mukaan korjata. Asiakas on myös velvollinen ilmoittamaan välittömästi mökille tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot, ja korvaamaan ne tilanteen mukaan. 

 

Siikaranta Camping 

+35826384120 

info@siikarantacamping.fi

bottom of page